Dezbateri publice

Data publicarii: 06.12.2017

În conformitate cu dispoziția Viceprimarului municipiului Chișinău nr. 1105-d  din 06.12.2017 ”Cu privire la organizarea consultațiilor publice în legătură cu oportunitatea modificării proiectului și amplasamentului clădirii cu destinație mixtă din str. V. Belinski, 4”, în incinta Preturii sectorului Buiucani, str. M. Viteazul, 2, (sala de festivități) în data de 28.12.2017, ora 10:00, vor avea loc dezbateri publice asupra proiectului sus menționat.

Necesitatea organizării consultărilor publice respective: modificarea proiectului și amplasamentului clădirii cu destinație mixtă (spații comerciale, sediul Centrului Național de Medicină Sportivă ”Atletmed”, spații locative și parcare subterană).

Beneficiarul:  SRL ”INAMSTRO”; Proiectantul: SRL ”INAMSTRO”.

Propunerile asupra proiectului le puteți adresa pe emailul Preturii Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau persoanei responsabilă de organizarea și desfășurarea consultărilor publice din domeniul urbanismului și construcțiilor în cadrul Preturii sectorului Buiucani dl. Ion Popa, la numărul de tel. (022) 295036.

 

 

 

 

 

 

Дополнительная информация