Acțiune pentru prevenirea răspândirii Covid-19 Pe parcursul...

Pretura sectorului BuiucaniAcțiune pentru prevenirea răspândirii Covid-19 Pe parcursul zilei, 4 grupuri comune constituite din angajații Preturii Buiucani și Inspectoratului de Poliție Buiucani au organizat mai multe razii la nivel de sector,...

Acțiune pentru prevenirea răspândirii Covid-19 Pe parcursul...

Pretura sectorului Buiucani

Acțiune pentru prevenirea răspândirii Covid-19

Pe parcursul zilei, 4 grupuri comune constituite din angajații Preturii Buiucani și Inspectoratului de Poliție Buiucani au organizat mai multe razii la nivel de sector, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legale în vigoare, pentru prevenirea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2.

Au fost inspectate instituțiile și agenții economici, unde, în mod tradițional, se întegistrează un flux sporit de oameni.

Suntem prezenți în teritoriu nu pentru a aplica sancțiuni, ci pentru a ajuta cetățenii și operatorii economici să conștientizeze faptul că este necesar să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.

Deși se acționează preventiv, față de abaterile de la normele legale în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun.

ЕщёВозможно, это изображение (один или несколько человек и в помещении)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и в помещении)Нет описания фото.Возможно, это изображение (автомобиль, дорога и текст «rompetrol»)+2