Ajutor sub formă de lemne de foc, pentru anumite categorii de...

Pretura sectorului Buiucani25 Min · Ajutor sub formă de lemne de foc, pentru anumite categorii de cetățeni Primăria municipiului Chișinău va acorda ajutoare sub forme de lemne pentru foc persoanelor și familiilor social-defavorizate, în sezonul...

Ajutor sub formă de lemne de foc, pentru anumite categorii de...
 
 

Ajutor sub formă de lemne de foc, pentru anumite categorii de cetățeni

Primăria municipiului Chișinău va acorda ajutoare sub forme de lemne pentru foc persoanelor și familiilor social-defavorizate, în sezonul rece 2020-2021.

Potrivit dispoziției primarului general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, beneficiari ai ajutorului dat vor fi cetățenii ale căror locuințe se încălzesc cu lemne și anume:

- oamenii în etate;
- persoanele cu dizabilități;
- șomerii înregistrați la Agenția teritorială pentru ocuparea forței de muncă;
- familiile cu trei și mai mulți copii, cele monoparentale sau cu tutelă asupra copiilor rămași fără ocrotire părintească, cu vârsta de până la 18 ani;
- persoanele / familiile cu venituri mici.

Pentru a beneficia de ajutorul sub formă de lemne de foc, cetățenii care se regăsesc în aceste categorii urmează să se adreseze direcțiilor teritoriale asistență socială și la primăriile orașelor, satelor (comunelor), pentru cetățenii din teritoriile administrative respective, cu o cerere în acest sens.

Masa lemnoasă va fi acordată solicitanților în limita stocurilor disponibile acumulate la ÎM „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”.

Primăria Chișinău va asigura transportarea lemnelor de foc la domiciliul beneficiarilor, atât în raza orașului Chișinău, cât și în suburbii, conform unui grafic aprobat.

Bild könnte enthalten: Himmel, Baum, im Freien und Natur
Bild könnte enthalten: eine oder mehrere Personen und Personen, die sitzen
 
 

Let's block ads! (Why?)