APELUL Primarului General al municipiului Chișinău, dl Ion...

Pretura sectorului Buiucani14. März um 02:34 · APELUL Primarului General al municipiului Chișinău, dl Ion Ceban Stimați locuitori ai municipiului Chișinău, rog să evitați locurile publice, inclusiv cele în aer liber, atât în zilele de weekend,...

APELUL Primarului General al municipiului Chișinău, dl Ion...
 

APELUL Primarului General al municipiului Chișinău, dl Ion Ceban

Stimați locuitori ai municipiului Chișinău, rog să evitați locurile publice, inclusiv cele în aer liber, atât în zilele de weekend, cât și în perioada urmatoare.

Aveți grijă de dvs., copii și de toți cei care vă sunt dragi.

Stimați agenți economici, vă îndemn să nu ignorați recomandările Organizației Mondiale a Sănătății, guvernelor statelor lumii și guvernului Republicii Moldova, cu privire la măsurile de precauție în legătură cu situația creată.

La nivelul Administrației municipiului Chișinău, nu pot legal să impun mediul de afaceri să își sisteze activitatea, dar apelez la responsabilitatea civică a fiecăruia, pentru că depinde viața cetățenilor.

Vă rog să sistați activitatea începînd chiar de astăzi.
Știu că e dificil, dar este necesar.
Mă refer la centrele comerciale, sălile de sport, centrele de agrement, restaurante, cafenele, baruri, cluburi de noapte etc.

Îndemn să activeze începînd cu ziua de astăzi pe teritoriul municipiului Chișinau doar agenții care vând produse alimentare și farmaciile.

Dragi cetățeni, recomand insistent să evitați zona Pieții Centrale din Chișinău.

În scopul micșorării numărului de oameni, transportul public nu va opri astăzi la stațiile din imediata apropiere a Pieții Centrale.

Vom cere și ajutorul Ministerului Afacerilor Interne.

Vă rugăm să rămâneți acasă și să ieșiți din casa doar dacă aveți strictă necesitate.

Împreună vom reuși!

Keine Fotobeschreibung verfügbar.
 
 

Let's block ads! (Why?)