#Buiucani #AlăturiDeProducători #AlăturiDeTine Pentru...

Pretura sectorului Buiucani51 Min · #Buiucani #AlăturiDeProducători #AlăturiDeTine Pentru susținerea producătorilor agricoli autohtoni, Pretura sectorului Buiucani a identificat 3 locații pentru organizarea comerțului ambulant cu produse agricole,...

#Buiucani #AlăturiDeProducători #AlăturiDeTine  Pentru...
 

#Buiucani #AlăturiDeProducători #AlăturiDeTine

Pentru susținerea producătorilor agricoli autohtoni, Pretura sectorului Buiucani a identificat 3 locații pentru organizarea comerțului ambulant cu produse agricole, pe perioada stării de urgență, până pe data de 15 mai a.c.

În aceste iarmaroace vor activa doar producătorii agricoli (Gospodăriile Țărănești), iar locurile de comerț vor fi amplasate pe următoarele adrese:
- Calea ieșilor, 61/2;
- Calea Ieșilor, 11;
- Str. Onisifor Ghibu, 9.

Programul de activitate al punctelor de comerț a fost stabilit între orele 6.00 – 14.00. Comercianții sunt obligați să asigure regulile de protecție și prevenire a răspândirii virusului Covid – 19.

Producătorii care doresc să-și vândă marfa la una din aceste locații, urmează să depună o solicitare în adresa Preturii sectorului Buiucani, inclusiv on-line, la următoarea adresă de e-mail: buiucani@pmc.md.

Bild könnte enthalten: Essen
 
 

Let's block ads! (Why?)