#Buiucani #AlăturiDeProducători #AlăturiDeTine Pretura...

Pretura sectorului Buiucani45 Min · #Buiucani #AlăturiDeProducători #AlăturiDeTine Pretura sectorului Buiucani organizează, în perioada 15 – 18 aprilie a.c., tradiționalul Iarmaroc de Paşti, pentru susținerea producătorilor autohtoni din domeniul...

#Buiucani #AlăturiDeProducători #AlăturiDeTine Pretura...
 

#Buiucani #AlăturiDeProducători #AlăturiDeTine

Pretura sectorului Buiucani organizează, în perioada 15 – 18 aprilie a.c., tradiționalul Iarmaroc de Paşti, pentru susținerea producătorilor autohtoni din domeniul panificației.

În acest an, iarmarocul se organizează pe str. Calea Ieșilor, 2, în preajma Centrului Comercial ”Bomba”. La iarmarocul de Paște pot participa agenții economici, care vor comercializa produse din panificație specifice sărbătorilor pascale.

Programul de activitate al iarmarocului a fost stabilit între orele 7.00 – 16.00. Comercianții sunt obligați să asigure regulile de protecție și prevenire a răspândirii virusului Covid – 19.

Producătorii care doresc să-și vândă marfa la una din aceste locații, urmează să depună o solicitare în adresa Preturii sectorului Buiucani, inclusiv on-line, la următoarea adresă de e-mail: buiucani@pmc.md.

Bild könnte enthalten: Essen
 
 

Let's block ads! (Why?)