#Buiucani #MaiFrumos #MaiCurat Angajații Preturii sectorului...

Pretura sectorului Buiucani#Buiucani #MaiFrumos #MaiCurat Angajații Preturii sectorului Buiucani, împreună cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Buiucani sunt antrenați în activități de identificare a locaţiilor nesalubrizate...

Pretura sectorului Buiucani

#Buiucani #MaiFrumos #MaiCurat

Angajații Preturii sectorului Buiucani, împreună cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Buiucani sunt antrenați în activități de identificare a locaţiilor nesalubrizate din sector.

Toți proprietarii și gestionarii bunurilor imobile sunt somați ca în cel mai scurt timp să dispună măsuri de curăţare a terenurilor, trotuarelor şi parcărilor aferente imobilelor pe care le administrează. Persoanele fizice și juridice care nu se conforme...ază solicitărilor legale, vor fi sancționate contravențional.

Curățenia orașului depinde de fiecare dintre noi, nu doar de serviciile de salubrizare. Avem încredere în spiritul civic și mizăm pe buna credință a fiecarui locuitor. Astfel, solicităm sprijinul comunității și rugăm cetățenii din sectorul Buiucani să ne aducă la cunoștință faptele și situațiile care încalcă prevederile legale din Regulamentul de salubrizare, apelând numarul de telefon al Secției locative-comunale din cadrul Preturii sectorului Buiucani – 022-29-50-81.

See MoreMay be an image of 1 personNo photo description available.No photo description available.No photo description available.+4