Call
Telefon: (+373-22) 29-50-71

Consultări publice privind proiectul bugetului municipal pentru anul 2024

✍ Astăzi, 20 iunie 2024, în incinta Preturii sectorului Buiucani, au avut loc consultările publice privind proiectul bugetului municipal pentru anul 2024. Evenimentul a reunit participanți interesați din sector, inclusiv reprezentanți ai cetățenilor, ai mediului de afaceri și organizații non-guvernamentale.
Consultările publice au fost organizate cu scopul de a colecta opinii, sugestii și recomandări din partea comunității pentru îmbunătățirea proiectului de buget. Participanții au avut ocazia să discute diverse aspecte ale alocării fondurilor, priorităților de investiții și proiectelor de dezvoltare propuse pentru anul fiscal 2024.
Viceprimarul municipiului Chișinău, dna Olga Ursu, a subliniat importanța participării active a cetățenilor în procesul de elaborare a bugetului și a asigurat că toate sugestiile și comentariile vor fi analizate și, acolo unde este posibil, integrate în forma finală a bugetului.
Următoarele etape vor include analiza detaliată a propunerilor și ajustarea proiectului de buget înainte de a fi prezentat pentru aprobare în Consiliul Municipal Chișinău.

Articole Recente