Moș Crăciun pentru toți! Pretura... - Pretura sectorului Buiucani

[unable to retrieve full-text content]Moș Crăciun pentru toți! Pretura sectorului Buiucani organizează, în perioada 1 – 25 decembrie 2020, o amplă acțiune de caritate destinată persoanelor nevoiașe cu genericul ”Moș Crăciun pentru toți!”. În...

Moș Crăciun pentru toți! Pretura... - Pretura sectorului Buiucani

[unable to retrieve full-text content]

Moș Crăciun pentru toți!

Pretura sectorului Buiucani organizează, în perioada 1 – 25 decembrie 2020, o amplă acțiune de caritate destinată persoanelor nevoiașe cu genericul ”Moș Crăciun pentru toți!”.

În preajma sărbătorilor de iarnă, ne-am propus să ajutăm cât mai multe familii din sectorul Buiucani, astfel ca fiecare copil să aibă parte de un cadou, iar fiecare bătrân să primească un pachet cu produse alimentare sau de igienă.

În context, facem un apel către toți locuitorii municipiului Chișinău, agenți economici sau organizații non-guvernamentale de a se alătura campaniei ”Moș Crăciun pentru toți!”, prin oferirea unor pachete cu produse alimentare și de igienă, cadouri sau jucării pentru copii.

Toate cadourile / pachetele vor fi colectate în incinta Preturii sectorului Buiucani (str. Mihai Viteazul, 2), et. 1, după care vor fi repartizate conform solicitărilor Direcției asistență socială a sectorului Buiucani și Direcției pentru protecția drepturilor copilului din sectorul Buiucani. Mai multe informații pot fi obținute de la persoana de contact din cadrul Preturii – telefon de contact: 022-29-50-71.

Pe parcursul campaniei, vom publica cu regularitate informații despre numărul persoanelor care vor beneficia în urma acestei acțiuni de caritate, dar și numele tuturor donatorilor.

#Împreună aducem bucuria Sărbătorilor de Iarnă!