Pretura sectorului Buiucani, în colaborare cu Asociația...

Pretura sectorului Buiucani50 Min · Pretura sectorului Buiucani, în colaborare cu Asociația Medicală Teritorială Buiucani organizează, în zilele de 18 – 19 iunie a.c., o acțiune de donare voluntară a sângelui. Cu această ocazie, în incinta...

Pretura sectorului Buiucani, în colaborare cu Asociația...
 
 

Pretura sectorului Buiucani, în colaborare cu Asociația Medicală Teritorială Buiucani organizează, în zilele de 18 – 19 iunie a.c., o acțiune de donare voluntară a sângelui. Cu această ocazie, în incinta Centrului Medicilor de Familie nr. 4, din str. Ion Creangă, este organizat un punct de donare mobilă.

Manifestarea se desfășoară în contextul Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, marcată anual la data de 14 iunie.
În context, autoritățile locale din Buiucani au înmânat Diplome de merit donatorilor voluntari din sector. ”Acest eveniment reprezintă un prilej pentru a conștientiza importanţa gestului de a dona sânge și de a le mulțumi celor care fac benevol acest lucru”, a menționat pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc.

În anul current, Campania națională de informare și promovare a donării voluntare de sânge se desfășoară cu genericul ”Donează sânge pentru o lume sănătoasă!”.

Bild könnte enthalten: 1 Person, steht
Bild könnte enthalten: 1 Person, steht
Bild könnte enthalten: 2 Personen, Personen, die sitzen
Bild könnte enthalten: eine oder mehrere Personen, Personen, die sitzen und Innenbereich
 
 

Let's block ads! (Why?)