Pretura sectorului Buiucani informează că doritorii de a...

Pretura sectorului Buiucani49 Min · Pretura sectorului Buiucani informează că doritorii de a susține eforturile autorităților pentru prevenirea și stoparea răspândirii virusului COVID-19, pot dona surse financiare pe contul municipalității,...

Pretura sectorului Buiucani informează că doritorii de a...
 

Pretura sectorului Buiucani informează că doritorii de a susține eforturile autorităților pentru prevenirea și stoparea răspândirii virusului COVID-19, pot dona surse financiare pe contul municipalității, prin intermediul serviciului guvernamental de plăţi electronice „Mpay".

Banii acumulați vor fi distribuți instituţiilor medicale municipale pentru achiziționarea echipamentelor de protecție (măști, mănuși, termometre, ochelari) şi a produselor de dezinfectare. Măsura luată de autorități vine să sprijine eforutirile personalului medical, aflat în prima linie, în lupta cu pandemia de coronavirus.

„Cu o asemenea situație excepțională nu a fost pregătită să se confrunte nici o țară din lume. Astăzi, chiar și cele mai dezvoltate state, care au un sistem medical dezvoltat, nu fac față pandemiei. Doar împreună, cu eforturi comune, vom reuși", crede primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Bild könnte enthalten: Text
 
 

Let's block ads! (Why?)