Pretura sectorului Buiucani va intensifica acțiunile de...

Pretura sectorului Buiucani40 Min · Pretura sectorului Buiucani va intensifica acțiunile de combatere a comerțului stradal neautorizat Pe parcursul zilei de astăzi, agenții constatatori din cadrul Preturii, de comun cu angajații Inspectoratului...

Pretura sectorului Buiucani va intensifica acțiunile de...

Pretura sectorului Buiucani va intensifica acțiunile de combatere a comerțului stradal neautorizat

Pe parcursul zilei de astăzi, agenții constatatori din cadrul Preturii, de comun cu angajații Inspectoratului de Poliție Buiucani, au întocmit Procese-Verbale contravenționale în privința comercianților stradali de pe str. Ion Creangă și str. Doina și Ion Aldea Teodorovici, care vindeau ilegal produse agricole. În privința vânzătorilor ambulanți vor fi aplicate amenzi în mărime de la 1500 până la 3000 lei.

În continuare, acțiuni de combatere a comerțului stradal ilegal vor fi organizate zilnic, de comun cu Inspectoratul de Poliție a sectorului Buiucani.

În context, având în vedere perioada estivală, Pretura sectorului Buiucani recomandă cetățenilor să achiziţioneze alimente şi produse agricole doar din locurile special amenajate în acest scop sau din piețele din sector.

Let's block ads! (Why?)