Recunoștință și flori pentru medicii din sectorul Buiucani! ????‍⚕️ Respect deosebit și recunoștință tuturor cadrelor...

Recunoștință și flori pentru medicii din sectorul Buiucani! ????‍⚕️ Respect deosebit și recunoștință tuturor cadrelor medicale, doctori, asistenți, infirmiere și întreg personalul din prima linie! ????‍⚕️ Tradițional, cu prilejul Zilei Profesionale a Medicului și Farmacistului, Pretura sectorului Buiucani a apreciat lucrătorii medicali din cadrul IMSP Asociaţia Medicală Teritorială Buiucani cu flori și diplome de gratitudine pentru perseverența și dăruirea cu care ei își pu...n în valoare cunoștințele și generozitatea de Medic! ???? "Va zicem încă odată, La Mulți Ani dragi lucrători medicali! Vă mulțumim pentru truda depusă, nopțile nedormite, dar și pentru curajul și bărbăția cu care sunteți înzestrați, dorindu-Vă să aveți parte de toată prețuirea și admirația colegilor și pacienților!" Cu respect, Vasile MOROI, Pretor al sectorului Buiucani.

Recunoștință și flori pentru medicii din sectorul Buiucani!  Respect deosebit și recunoștință tuturor cadrelor medicale, doctori, asistenți, infirmiere și întreg personalul din prima linie!  Tradițional, cu prilejul Zilei Profesionale a Medicului și Farmacistului, Pretura sectorului Buiucani a apreciat lucrătorii medicali din cadrul IMSP Asociaţia Medicală Teritorială Buiucani cu flori și diplome de gratitudine pentru perseverența și dăruirea cu care ei își pu...n în valoare cunoștințele și generozitatea de Medic! "Va zicem încă odată, La Mulți Ani dragi lucrători medicali! Vă mulțumim pentru truda depusă, nopțile nedormite, dar și pentru curajul și bărbăția cu care sunteți înzestrați, dorindu-Vă să aveți parte de toată prețuirea și admirația colegilor și pacienților!" Cu respect, Vasile MOROI, Pretor al sectorului Buiucani.