Vizita pretorului sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc în...

Pretura sectorului BuiucaniVizita pretorului sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc în municipiul București, România Pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc, a întreprins o vizită de lucru în municipiul București, România, în perioada...

Vizita pretorului sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc în...

Pretura sectorului Buiucani

Vizita pretorului sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc în municipiul București, România

Pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc, a întreprins o vizită de lucru în municipiul București, România, în perioada 30 martie - 1 aprilie a.c.

În cadrul vizitei, pretorul de Buiucani a avut mai multe întrevederi la nivelul administrațiilor locale din București, inclusiv cu primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, primarul sectorului 6, Ciprian Ci...ucu, dar și cu președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate mai multe subiecte ce țin de inițierea sau continuarea relațiilor de cooperare dintre autoritățile locale din București și Chișinău. De asemenea, au fost abordate teme legate de preluarea experienței și bunelor practici în gestionarea treburilor publice, care pot fi aplicate în sectorul Buiucani.

De menționat că Sectorul Buiucani și Sectorul 6 municipiul București au încheiat un Acord de cooperare, în anul 2019. Sectorul 6 municipiul București finanțează lucrările de reconstrucție a Parcului “Alunelul”, sectorul Buiucani, proiect în valoare de 848 mii Euro.